SentinelOne neemt deel aan verschillende tests en heeft diverse awards in de wacht gesleept. Hieronder vindt u een overzicht van recente tests en awards uitgevoerd/uitgereikt door derden:

MITRE ATT&CK APT29-rapport: Hoogste aantal gecombineerde hoogwaardige detecties en hoogste aantal gecombineerde geautomatiseerde correlaties, hoogste aantal detecties door alleen tools en hoogste aantal detecties door mensen en MDR (Managed Detection and Response)
De eerste en enige next-gen cybersecurity-oplossing met VB100-certificering van Virus Bulletin. De VB100-certificering is een prestigieuze erkenning in de antivirus- en malwarecommunity’s vanwege de strenge testvereisten.
Gartner Best Endpoint Detection and Response (EDR) Solutions as Reviewed by Customers
Gartner Best Endpoint Protection Platforms (EPP) as Reviewed by Customers
De prestatietest uit januari 2019 van Passmark vergelijkt SentinelOne met diverse oudere antivirusproducten. Deze tests hebben aangetoond dat SentinelOne beter presteert dan andere leveranciers wanneer de agent zwaar belast wordt. Bij een normale workload van gebruikers zien klanten doorgaans een CPU-belasting van minder dan 5%.