info@rpo.nl(0)78 681 86 88

Managed services

Wij zorgen ervoor dat uw ICT-omgeving operationeel blijft en altijd in topconditie verkeert. Voor een vast bedrag per maand:

Op afstand controleren

Wij vinden het belangrijk om de systemen van onze klanten 24/7 te monitoren. Via een beheerplatform houden wij op afstand de systemen van onze klanten in de gaten. Dit zodat uw systemen altijd beschikbaar zijn. Dus mocht er iets kapot dreigen te gaan of er komt een virus binnen, dan krijgen wij een melding en kunnen we het herstellen voordat dit uw bedrijfscontinuïteit in gevaar brengt. Wij herkennen gevaren, voordat het problemen worden.

/IT HEALTH CHECK

RPO levert managed services

Laat ons een vrijblijvende IT-health-check doen, zodat u verzekerd bent van continuïteit in uw IT-infrastructuur. Wij ontzorgen uw infrastructuur met onze specialistische kennis. Wij staan voor kwalitatieve invulling voor IT–infrastructuren. Wij kunnen u helpen bij het monitoren, bewaken en beheren van servers en werkplekken. Hierdoor wordt de continuïteit van de processen binnen het bedrijf gewaarborgd en bent u verzekerd tegen het ontstaan van calamiteiten. Dit alles tegen vaste tarieven per maand, duidelijk en overzichtelijk. Als innovatieve totaalleverancier is ons uitgangspunt dat IT-systemen goed dienen te blijven functioneren en uw infrastructuur optimaal bewaakt en beheerd wordt.

// OFFERTE, AFSPRAAK OF ADVIES

RPO ontwikkelt met u mee. Wij zijn een materiespecialist en een betrouwbare ICT partner. Volledige ICT ontzorging en dienstverlening in een begrijpelijke taal. Wij komen graag met u in contact. En vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

    // ZULLEN WE EENS MEEDENKEN?

    RPO: Microsoft partner én jouw IT partner in éénBij RPO focussen wij ons niet op standaardproducten. We zijn benieuwd naar jouw organisatie, waar je tegenaan loopt en welke unieke, maatwerk oplossing(en) wij daarvoor kunnen bieden. Zo leveren we niet alleen de nieuwste Office 365 software, maar staan we ook klaar voor de installatie en inrichting van jouw oplossing. Zullen we gewoon eens met je meedenken? Vanuit een passie voor software en innovatieve oplossingen doen we dat graag.