info@rpo.nl(0)78 681 86 88
// Jan Roozen

Een passie voor software

Een passie voor software in combinatie met een technische achtergrond. Het is 1986 als Jan Roozen vanuit Hendrik-Ido-Ambacht start met het verkopen van bedrijfssoftware. Dit deed hij vanuit een passie voor software, een technische achtergrond en inzicht in de tekortkomingen van bestaande oplossingen. Zo’n zes jaar later introduceert Jan een totaalpakket aan IT oplossingen: hardware, standaard software, software op maat en oplossingsgerichte IT diensten. RPO kreeg een modern jasje, een professioneel team en ontwikkelde zich tot een vertrouwelijke IT partner van organisaties en ondernemers. Sinds 2011 zijn wij te vinden in het Zuid-Hollandse Barendrecht.

Het maakt ons trots om te zien dat wij als RPO ooit aan het begin van de IT revolutie stonden en tegenwoordig als betrouwbare IT specialist een wereld aan kennis en ervaring en daarmee een breed portfolio hebben opgebouwd. – Jan Roozen

// De klant is topprioriteit

IT problemen omzetten in passende oplossingen

Door dichtbij de klant te staan en echt te luisteren, zetten wij ingewikkelde IT problemen om in passende oplossingen. Jan’s grootste passie was altijd al te vinden in het werken met mensen. Ook nu is de klant, de service en de optimale dienstverlening nog altijd topprioriteit. Persoonlijke aandacht, meedenken én verder denken zijn geen doel, maar juist het uitgangspunt van RPO Services. Nieuwe flexplekken met meerdere pc’s, groeiende cybercriminaliteit of andere IT-zorgen rondom het ondernemerschap? Proactief meedenken en een ingewikkeld IT probleem omzetten in een passende oplossing, is wat ons iedere dag opnieuw uitdaagt.

// OFFERTE, AFSPRAAK OF ADVIES

RPO ontwikkelt met u mee. Wij zijn een materiespecialist en een betrouwbare ICT partner. Volledige ICT ontzorging en dienstverlening in een begrijpelijke taal. Wij komen graag met u in contact. En vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

    // Even praten?

    Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?Een lang verhaal kort? Onze betrouwbare services maken het werk van jouw organisatie zorgelozer en gemakkelijker. Door alles rondom IT zoveel mogelijk uit handen te nemen, kun jij je focussen op waar jij met jouw organisatie goed in bent. Wij komen graag met je in contact, denken mee én denken verder.