info@rpo.nl(0)78 681 86 88

In geval van ransomware blijven back ups niet bespaard

Wist je dat hackers in geval van ransomware ook steeds vaker back ups proberen te blokkeren? Pas bij betaling van een X bedrag aan losgeld, wordt de vertrouwelijke data van jouw organisatie weer vrijgegeven. Met de deur in huis? Een slecht beveiligde back up is in dat geval waardeloos. Want wat als de data van jouw organisatie verloren gaat? Waar sta je dan? Met Back up as a service creëer je een fysieke scheiding tussen de dagelijkse IT werking en waardevolle back ups.

Alle organisatiedata veilig opgeslagen en binnen handbereik

Kies je voor RPO’s Back up as a service, dan kies je voor betrouwbare en betaalbare zekerheid dat organisatiedata nooit verloren gaat. Zelfs in geval van ernstige situaties als brand of inbraak beschikt jouw organisatie over de meest recente back ups van data.

// OFFERTE, AFSPRAAK OF ADVIES

RPO ontwikkelt met u mee. Wij zijn een materiespecialist en een betrouwbare ICT partner. Volledige ICT ontzorging en dienstverlening in een begrijpelijke taal. Wij komen graag met u in contact. En vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

    // SAFETY FIRST

    RPO voor betrouwbare Back up as a service Het grootste compliment? Dat onze klanten met Back up as a service meer rust ervaren en meer tijd kunnen besteden aan hun core business. Daarin zijn wij proactief, oplossingsgericht en staan we als IT partner altijd voor je klaar. Gaat er toch iets mis door risico’s van buitenaf? Dan zorgen wij ervoor dat de organisatiedata binnen no time weer terug is. De continuïteit van jouw organisatie is onze hoogste prioriteit.