info@rpo.nl(0)78 681 86 88

Hoe afhankelijk is jouw organisatie van goed werkende IT systemen?

In een snelle wereld is ook jouw organisatie waarschijnlijk voor een groot deel afhankelijk van IT. Goed werkende IT systemen zijn dan ook goud waard. Tegelijkertijd hebben veel organisaties te maken met een schaarste in gecertificeerde IT’ers. Wie is er dan verantwoordelijk voor IT monitoring? Wat is het actieplan bij technische problemen? Wat als er iets kapot gaat? En hoe goed is de organisatie voorbereid op cybercriminaliteit?

Allerlei zaken waar je liever niet aan denkt, maar je bedrijfscontinuïteit wel in gevaar kunnen brengen. RPO herkent gevaren al voordat het problemen kunnen worden.

24/7 IT monitoring
jouw IT omgeving in topconditie

Door de systemen van de organisatie 24/7 te monitoren, zorgen we er bij RPO tegen een vast bedrag per maand voor dat jouw IT omgeving operationeel blijft en altijd in topconditie verkeert. Hoe we dat doen? Bij iedere vorm van gevaar krijgen wij een melding, waardoor we risico’s op tijd herkennen en voorkomen dat het problemen worden.

 

*24/7 IT monitoring (servers, werkplekken en netwerkomgevingen)

// OFFERTE, AFSPRAAK OF ADVIES

RPO ontwikkelt met u mee. Wij zijn een materiespecialist en een betrouwbare ICT partner. Volledige ICT ontzorging en dienstverlening in een begrijpelijke taal. Wij komen graag met u in contact. En vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

    // JOUW CONTINUÏTEIT OP 1

    RPO voor proactieve IT monitoringDe continuïteit van jouw organisatie staat bij RPO hoog in het vaandel. Vanuit een passie voor ondernemen, software en slimme oplossingen, zorgen wij ervoor dat jij je kunt focussen op de kern van de organisatie. Daarbij richten wij ons niet op standaardproducten, maar juist op gehoor geven aan problemen en denken in oplossingen. Hoe houd je volledig controle over de IT omgeving, wanneer gecertificeerde medewerkers schaars zijn? Bij deze en andere uitdagingen staan wij als IT partner voor je klaar.